Apr 162008
 

Selles sissekandes mainitet piletid muutusid rasedusest teada saamisega poolenisti tarbetuks, sest silmaoppi ma teha ei saa ning polnud seega kohustust oma suvist puhkust just juunisse jätta.

Täna õhtul jõudsime lõpuks reaalsete tegudeni ning muutsime lennupiletite kuupäevad ära. Ma ei taha üldse mõeldagi, kui palju need kaks reisi meile kokku maksma lähevad, aga kuivõrd ma enam eelarvet ei pea ja väljaminekuid kirja ei pane, siis ma ei peagi sellele mõtlema ;)

Igatahes!

Üks reis jääb samaks – 10-14. juuli. Sinna mahuvad Mehe õe pulm + minu suguvõsa kokkutulek, muud vast suurt ei miskit.

Aga teine reis tuleb juuni asemel juuli lõpus: mina maandun Tallinnas pühapäeval, 20. juulil, kell 11.40 (jajah, kõik võivad lippudega lehvitama ja hõiskama tulla, seekord pole vabandust, et tööpäev. Mingit kõhtu peaks selleks ajaks juba näha saama ja puha). Mees tuleb kolmapäeval järele (tal on vähem puhkusepäevi alles, aga mina tahan kõik enda omad maksimaalselt ära kasutada). Tagasi läheme teisipäeva, 29. juuli õhtul 22.20 Riiast.

24-27. kavatseb Mees folgil veeta, mina sinna kaasa minema ei hakka – mida mul nende padujoojate seltskonnas ikka oma suure kõhuga teha on (või noh, teab mis suur ta vist veel pole, aga juba nähtav ikka. Ja noh, JUUA ma ju ei saa, see on põhiline).

Vaska lubas aga selleks ajaks lahkesti puhkuse võtta ja Pärnusse minu poole suvitama sõita, seega mine kirjuta nüüd oma puhkuseavaldus heaga ära – osa 21-27. juulist oled sa Pärnus, kui ma su selleks ka ära röövima peaksin! :P

Ja sel ajal loodan ära näha ka kõik teised karvased ja sulelised kallid, kes mööda Eestit laiali pillutud on. Selle kohta, millal ja kus ma viibin, ei kavatse üldse mingeid plaane tehagi, küll need Eestis tekivad. Tahaks öelda, et number on sama, aga ma lõpetasin oma Teleyhe lepingu ära, nii et mobiilinumber saab ka täitsa uus olema. Ilmselt ostan teleyhe kõnekaardi vms, eks näis.

Ei, tore. Mul süda jube rahul, et piletid lõpuks olemas. Nüüd on ainus küsimus selles, ega keegi pole viimase nädala-kahe jooksul jõudnud salakavalalt minu planeeritud puhkuseajale oma puhkust broneerida (kui viimati küsisin, siis veel polnud) – siis oleks ma pehmelt öeldes sügava s*ta sees. Aga ma olen optimist ja arvan, et ikka saab.

Ja ilmataadilt paluks juuli viimasesse nädalasse Eestisse imeilusat suveilma!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.