Jun 122008
 

Miks toimuvad Eestis sellised ägedad asjad nagu “Teeme ära” ja punklaulupidu just siis, kui mina elan Londonis?

Miks mu kõht üldse suuremaks ei kasva? Praegu ma näen lihtsalt ülekaalulune välja, mitte rase, tahaks ikka SUUREMAT kõhtu. Sellist, mis paneb kõik pintsaklipslased mulle metroos istet pakkuma :P Jajah, ma tean küll, et kui mul juba suur kõht on, siis ma seda enam ei taha ;)

Elu müsteeriumid…

Aga tegelikult on mul lihtsalt igav, sest Mees läks kella kuueks sõbraga “äriasju” ajama, jäi otse loomulikult pärast seda pubisse õlut jooma ja pole ikka veel (oma lubaduste kohaselt varsti) koju jõudnud. Mitte et ma tahaks bitchida või midagi, aga tänane õhtu on tõenäoliselt selle nädala ainus, kus me saame kahekesi olla (kuni eilseni ja homsest jälle on terve maja külalisi täis – mitte et ma kurdaks, lõbus on, lihtsalt… Kahekesi olemise aega on ju ka vaja!) ja otse loomulikult läks nagu alati – kui mina midagi väga ootan, siis on Mehel käigu pealt teised plaanid tekkinud ja ma passin lõpuks üksi kodus. Urr. Vähemalt ei ole seekord nii traagiline kui eelmine nädal… Hmm, see oli vist täpselt nädal aega tagasi. Siis oli ikka päris kole. Aga noh, kes vana asja meelde tuletab, sel… :P

Ei jõua ju enam arvutis istuda ja blogisid lugeda, silmad on niigi terve päeva valutanud. Ei viitsi ometigi kööki maasikaid pesema minna.

Oeh. Laiskus, laiskus, lase mind lahti!

  One Response to “Ja üleüldse”

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.