Jan 312009
 

Ilm oli häbematult ilus ja päikseline, nii arvasin, et oleks patt mitte jalutama minna. Toppisin ennast hirmsoojalt riidesse, et ikka mõnus oleks ja meelitasin isegi pohmaka küüsis vaevleva Mehe endaga kaasa.

Algselt oli plaan minna turule ja vanasse kaubamajja värskelt küpsetatud saiakesi ostma. Mina kujutasin kodus isegi optimistlikult ette, kuidas võtame topsi kohvi ja paar saiakest ning sööme väljas. Jajah.

Soojadest riietest ja külmakaitsekreemist polnud eriti kasu – paar minutit väljas ja mu põsed valutasid külmast ning sõrmed olid kanged. Seega kihutasime hirmkiiresti otseteed turule, kus sai jälle värske kraamiga liigselt hoogu mindud – peale supikondi, süldi ja vürtsikilude ostsime veel rohelist sibulat, mugulsibulat, redist, tomatit, kaalikat, mandariine, viinamarju, kiivisid, granaatõuna ja sidruni.

140 krooni vaesemana matsin saiakeste mõtte heaga maha, sellise külmaga ei tahtnud nagunii kaugemale minna. Mees, kellele külm miskipärast mingit mõju ei avaldanud, läks Plikaga veel väiksele raekoja platsi tiirule ja mina sibasin lühimat teed pidi koju.

Iseenesest on sutsu veider – vanasti -13 mulle küll nii hävitavat mõju ei avaldanud… Igatahes on palju mõnusam seda päikest sooja toa aknast vaadata :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.