Mar 082009
 

Kuna Plika ei maganud eile pärast kella kolme silmatäitki, tegime talle õhtul vanni kaheksa asemel veerand kaheksast, nii et tund hiljem ta juba magas. Vähe sellest, et ta öösel kell pool üks üles ärkas ja pärast tissitamist magama jäämise asemel rõõmsalt teki pealt ära saputas ning tükk aega mängida tahtis… Ta ärkas hommikul juba pool kaheksa ja sibeles pärast tissi mul kaisus nagu rõõmus noor nirk, edasisest unest ilmselgelt mitte huvitatuna.

Kuna meil polnud plaanis enne üheksat tõusta, üritasin teda kõikvõimalike asjadega ära osta, et ise veel natukenegi tukkuda saaks – kõhuli ta eriti olla ei viitsinud, aga krabisevate lehtedega kilpkonnaraamatut lutsutas mõnuga. Nihverdas ilmselt samasuguse mõnuga, sest pool üheksa avanes mulle selline vaatepilt:

Siis kukkus veel edvistama kah:

(mhmh, minust jäi ta oma kilpkonnaga ikka õigetpidi voodisse – ta magab pea paremal pool)

Kuni laps hommikuuinakut tegi ja mina duši all käisin, suutis Mees nii vaikselt välja hiilida, et ma tema äraolekust aimugi ei saanud:

Aastaid tagasi on küll olnud juhus, kus üks teine noormees minu sünnipäevahommikul “auto õhufiltrit vahetamas käis”, aga siis ma ju teadsin, miks ja kuhu ta tegelikult läks. Nii puhast tööd nagu täna polegi keegi suutnud varem teha :)

  3 Responses to “Naistepäeva hommik”

  1. Õudselt tore :)
    Mulle meeldib su blog, ka. See on see koht, kuhu ma tulen, kui on vaja lugeda midagi head ja toredat.

  2. ma sain ka lilli – ema mees kinkis ;) (6)

  3. lahe, et maasule raamat meeldib =)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.