Hetki

Eile pärastlõunal:

Eile õhtul:

Täna hommikul:

Pilte on veel ja juttu ka, aga mina olen liiga väsinud 🙂

1 thought on “Hetki”

  1. Minu veidi nooremale tütrele meeldib ka niimoodi püsti seista ja seda juba mõnda aega. Kohe kui võimalus antakse, siis ajaks “jalad alla” ning vahiks ringi.

    Eile käisime taastusravi arsti juures ja ta “keelas” selle ära. Laps ei tohi kogu oma raskusega jalgadele toetada – ainuke lubatav poos on siis kui ta istub süles (keharaskus on tagumikul) ning siis jalgadega mingit pinda patsutada (loodetavasti ei ole selgitus väga segane). Istuda tohib ka laps ainult süles ning lamamistoolist (ja lamamistoolina kasutatavast turvahällist – meil mõlemad variandid kasutusel) tuleks heaga kaugele hoida.

    Meie tütre mureks oli ühepoolsus s.t. ta armastab rohkem paremale poole vaadata, paremat rusikat rohkem suhu toppida jne. Kõik lapsed on veidi asümmeetilised – mõni rohkem, teine vähem, aga sellega tuleks tegeleda.

    Kuigi mul on tubli laps ja midagi suuremat häda tal pole, siis mõtteid ja häid ideid lapsega tegelemiseks saime kuhjaga. (ma olen loomuliku ja mitte forsseeritud arengu pooldaja ning päris iga arsti sõna puhta kullana ei võta, aga kui jutus on mõte sees ja tundub igati loogiline, siis olen uute teadmiste üle õnnelik)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top