Apr 052009
 

Ma olen veidi üle kuu aja uut MSNi kasutanud ja täna sain teada, et minu vana Hotmaili aadress saadab viirust. Kaalulangetamisteemalist kusjuures, irw.

Ma kustutasin märtsi alguses kõik kontaktid vanast MSNist ära ja blokeerisin aadressi, et see mingi aja pärast lõplikult kustuks. Sellest ajast saati olen ainult uut aadressi kasutanud. No ja kuidas see ammu kinni pandud vana siis nüüd järsku sellist jama saadab? Minu mõistus ei võta.

Ega’s muud kui blokeerige Hotmaili aadress ära, ma ju nagunii ei kasuta seda. Ja kui te veel seda oma kontaktidest kustutanud pole, siis on viimane aeg ;)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.