Apr 132009
 

Nojaa, eks ma olen juba mõnda aega oodanud seda hammaste tulekut. Teadsin, et keskmiselt kuuekuuselt, mõnel juba neljakuuselt, mõnel isegi üheksakuuselt. Maiden just paar päeva tagasi mainis, et Jukul vist nüüd tulevad ja…

Ja just nüüd täna õhtul tõmbas Plika mu sõrme endale suhu ja hammustas. Ja ma tundsin midagi teravat. Lasin tal mitu korda veel hammustada – ei eksinud. Mees tundis ka. Näha pole veel midagi, aga alumise parempoolse lõikehamba nurgake on ennast kuskilt läbi närinud. Ma ütleks, et päevade küsimus, kuni silmaga näha on.

Kessu soovitusel proovisime lusikavarrega, kas kõlksub. Kõlksus! Kessu küsis, kas tõesti ikka näha pole midagi, siis proovisime uuesti vaadata – seekord saime suud korralikult lahti ja last ennast ka hetkeks paigal hoida – ja ära nägime. Täitsa olemas ja näha! :D

Ja ma olen absoluutses ahvivaimustuses. Mul on täiesti arusaamatult ja totralt hea meel. Ma olen nii elevil :D

Eriti hea meel on muidugi selle üle, et ta on endiselt sama rõõmus laps nagu alati – virr ja jonn on ainult siis, kui väsinud. Ilastanud ja kõike suhu toppinud on ta ka juba ammu, sellest ei osanud nagu miskit järeldada.

Jaa, ma tean küll, et kogu see protsess võib veel valulikuks minna, laps võib veel virilaks muutuda, ta võib hakata mu nibu hammustama jne. Aga ma olen optimist ja eeldan, et saame hästi läbi. Looduslikud valuvaigistavad graanulid on ka juba Londoni ajast ootamas (Kessu tellis oma plikale, ma siis ostsin endale ka).

Põnev, nii põnev!

  4 Responses to “Hammas!!!”

  1. palju õnne veelkord! läheb kõrvitsaks!

  2. palju õnne! varsti on krõmps ja valmis :D

  3. mõni laps on sündinud juba hambad suus ;)

  4. ene jättis rinnaga imetamise maha, kui sa teda nibust hammustasid…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.