May 172009
 

Me siin vaatasime ka netist euroviisut, vähemalt üritasime. Mina lugesin raamatut ja magasin Eesti laulu maha, Mehel ei tulnud pähe mulle öelda. Tema jäi enne lõppu magama. Mina tahtsin Eesti laulu katkendit näha, kui hääletus oli, aga magasin sellegi maha ja nägin ainult kokku jooksnud pilti, mis ütles: Estonia.

Siis sain tigedaks ja vaatasin YouTube’ist. Ma nimelt polnud seda laulu enne kuulnud, polnud õrna aimugi, millega tegu. Kuna see oli mulle suur üllatus, et Eesti tõepoolest finaali jõudis, oli tekkinud teatav uudishimu.

Aga nüüd ma olen nii väsinud, et lähen ära magama ja ei näegi, mis laul see siis Norral oli (sest nagunii nad võidavad). Isegi YouTube’ist ei viitsi vaadata.

Eks homme siis näis, kas Eestil õnnestub mõni uus koht saada… Neljas või seitsmes või… Ma ei mäletagi enam, kus me veel olnud pole.

Aga üldiselt on mul täiesti suva. Raamat oli palju põnevam. Sai läbi ka.

  One Response to “Oh jah”

  1. eesti oli vist kuues. hääletasin eesti poolt ja tony kommentaar oli, et eestlased on patrioodid =) a üldiselt olen ma rahul, et norra võitis, sest see laul mulle meeldis.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.