May 202009
 

Kuidagi on minust mööda läinud, et Woolworths läks pankrotti (ja Zavvi ka).

Miks, oh MIKS ma seda ei teadnud? KUST ma nüüd endale 3tk £5 Clarki ja Collinsit ostan??? Oleks ma sellest pankrotist õigel ajal kuulnud, kui nad tühjendusmüüke tegid, ma oleks kellegi ostma saatnud… Ja Zavvist oleks kindlasti odavalt kõiksugu mõnusat DVD-kraami saanud. Sellest viimasest ma ennast niiväga kõigutada ei lase, aga raamatud…

Niuks. Ma olen murtud. Ma kujutasin endale kõik see Eestis oldud aeg elavalt ette, kuidas ma lähen Woolworthi ja ostan kilode kaupa raamatuid. Karjuv ebaõnn!

Mul on kaks mobiili – Eesti SIMiga näitab Eesti, UK SIMiga Londoni aega. Võtsin Eesti telefoni voodi lähedale kellaks ja olin täna hommikul kell kümme tõustes äärmiselt rahulolev – nüüd on puhatud küll. Siis muidugi tuli välja, et kell on alles kaheksa. Oh mind…

Endiselt on vist plaanis Croydon ja shoppamine, õhtul aias väike grill. Mees nõuab muidugi juba inglise hommikusööki, aga mina ei viitsi praegusel hetkel eriti Brixtonisse sõita. Ja mujal EI TOHI seda süüa, ainult meie lemmikkohvikus! No näis :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.