May 292009
 

Aimar ja Kertu said lapse :D

Jaa, ma pole nendega pärast A-st lahkuminekut pea üldse suhelnud, aga Kertuga natuke ikka – kui veel Eestis töötasin, siis käis ta mult vahest miskit ostmas, sai maast ja elust räägitud. Viimati kirjutasime paar rida eelmise aasta suvel, kui küsisin luba tema pulmapilti oma blogis näidata… Aga muidu on Orkut ja selle kaudu olen nende eluga ikka natuke kursis. Kertu vist loeb vahel mu blogi ka.

Igatahes, Kertu pani oma kõhupildid just siis üles, kui ma Londonis olin, mul polnud too nädal üldse aega Orkutis käia, nii jäidki kahe silma vahele. Ja nüüd ma siis just nägin, et Aimar on lapsega pildi üles pannud. Ja sain šoki.

Nii äge :D Vanasti oleks lapsed mind täiesti külmaks jätnud, aga nüüd, kus ise ema olen, on kohe hoopis teine tera. Veel üks titt, kelle kasvamisel silma peal hoida :D

Oi, tõesti, niiii tore!

  One Response to “Aasta šokk”

  1. nii tore ikka, et suutsime kedagi korralikult shokeerida :)

    ja eks ma pean tunnistama jah, et olen päris tihe sinu blogi külastaja ;)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.