Jun 252009
 

Tegin tavalisest poole väiksema koguse ja nii umbes kolm lusikatäit sellest läks ka minu suhu (noh, töö käigus – näitasin ette, kuidas asi käib :P ), aga kauss sai esimest korda elus tühjaks. Pudruks taas Hippi Good Night Pap (teine katse sellega), Plika viimane söök enne seda oli tiss öösel kell kaks.

Eile õnnestus mul ta üle pika aja vana graafiku kohaselt voodisse saada, ilma et see oleks mingeid tagasilööke andnud – kell kaheksa vann, siis öötiss, poole üheksaks juba magas. Kuna raske päev oli selja taga ja viimane uni lõppes piisavalt vara, ei ärganud ta õnneks hilisõhtul üles ka – vahepeal küll kaks korda vigises ja keeras ennast läbi une kõhuli, aga sain õigel ajal jaole ja hoidsin teda nii kaua keeramast, kuni uni jälle sügavamaks läks.

Öösel kell kaks, nagu mainitud, tahtis tissi ning magas siis poole üheksani. Täpselt nagu vanasti! No ja siis natuke nihverdamist ning poole kümnest hommikupuder.

Ma nüüd üritan teda harvemini sööta, ehk mõjub lisatoidu isule positiivselt. Ja kui see unegraafik nüüd ka sellisena püsiks… Pean pingutama. Ma ei ole just eriline rutiinilemb :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.