Jul 242009
 

Ehkki meil pole enne kevadet pea mingit lootust oma kodu osta, vaatan ikka kinnisvaralehti – lihtsalt ei saa muudmoodi. Ja just leidsin ühe korteri, mille sisekujundus on tõepoolest minu maitsele vastav (see on esimene, tõepoolest – kindlasti on neid veel, aga mingist hinnaklassist kõrgemale ma lihtsalt ei vaata, eks) – heas kohas, heas korras ja… Ilus. Kui mul oleks praegu võimalik 700k laenu võtta, siis võtakski ja koliks sisse.

Kuna see on juba paar kuud turul olnud, ehk on kevadeni? ;)

Oh, unistused…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.