Aug 092009
 

Avastasin, et kolmapäevased pildid on ikka veel üles panemata.

Mehe ema ostis plikale hommikumantli (ja veel mõned riided). See on küll 2-3 aastastele, aga selga proovima pidi ometigi kohe :P

Käisime Marisel külas. Ta kirjutas lõputööd. Meie tuleku ajaks oli jõudnud juba viisteist raamatut eest ära koristada. Nood olid veel alles:

Mees lõbustas Plikat ning vedas teda Marise kassi kastis mööda tube ringi:

Ahjaa, ükspäev käisin ma Pärnus pulmakleidi juurde kingi otsimas (mitte et see mul veel olemas oleks, aga idee ja teostus enam-vähem küll). Võite kolm korda arvata, kas leidsin või ei. Ühed tegelikult leidsin ka, aga need olid lahtised ja kuna ma abiellun sügisel, eelistaksin siiski kinniseid kingi.

Veendusin selles, et Marco Tozzi on tõesti mu lemmikkingadisainer (vaimustusin temast juba kunagi jaanuaris) ning et Walkingis müüakse hirmpalju tema erinevaid lahedaid valgeid kingi – paraku on 41 suurus enamikus läinud. Eks ma ise olen süüdi muidugi, kes käskis selle ostmise suve lõppu jätta. Täna vaatasin Tartus kesklinnast ja Eedenist ka, Lõunakeskus veel käimata. Ühed olid jällegi peaaegu, aga ka lahtised. Ikaldus.

Lõpuks pean ikka Tallinna otsima minema. Üldse ei taha! Nondes suuri numbreid müüvates poodides oleks kindlasti mõnevõrra parem valik, aga ma ei taha 750-1000 kr maksta, tahaks 400-500 krooniga hakkama saada. Nutt ja hala. Põhimõtteliselt võin ju ka paljajalu abielluda või mis?

  One Response to “Veel mõned Pärnu seigad”

  1. mul olid valged kummikud.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.