Sep 282009
 

Käisime täna veel ühte korterit vaatamas. Muidu oli enam-vähem ja ruumi piisavalt, aga mööblit polnud ja haises samamoodi nagu laupäevanegi. Ma saan aru, et tühjalt seistes tuleb kopitanud lõhn sisse, aga no see on sihuke turn off! Liiga kaugel oli ka ja kant polnud midagi erilist, seega on üsna kindel, et me sinna ei koli.

Netist leitud kuuest kohast oli kolm juba välja üüritud. Ülejäänud kolm olid ühe agentuuri omad, aga too mees ei võtnud telefoni. Jätsin talle voicemaili, aga ta pole tagasi helistanud, nii et tõenäoliselt on ka need läinud.

Rohkem ausalt öeldes otsida ei viitsi, ilmselt kolime üles.

Käisime eile vaatamas – suht nunnu oli. Mulle meeldib siinne korter sisekujunduselt tunduvalt rohkem, värvid ja mööbel jne, üleval on minu jaoks nats igavad toonid – helebeež elutuba, helesinine magamistuba, peaaegu valge (no sihukesed helehallid plaadid) vannituba, hele ühevärviline köögimööbel… Aga muidu on kõik korralik, elutuba mõnusalt suur ja gaasikaminaga, mõlemad toad ja koridor tervenisti vaibaga kaetud, nii et Plikal oleks mõnus ringi roomata…

Mis remonti puutub, siis suuremad asjad on tehtud, aga igasugu lõpetamist vajavat nipet-näpet ikka omajagu. Naabrit tundes läheks tal endal sellega veel kuid, seega pakume talle ilmselt ikkagi sellist diili, et lasku üür veel nats alla ja lõpetame ise ära.

Mööblit pole seal praegu rohkem kui köögimööbel ja kaks riidekappi. Samas oli tal kavas nagunii voodi ja muu hädavajalik ise osta, ilmselt oleks ta nõus ka selle meie hooleks jätma, võiksime need summad siis lihtsalt üürist maha võtta vms.

Üürisumma koha pealt me eile üldse ei rääkinudki – jäi lihtsalt kokkulepe, et vaatame teisi kohti ka ja võtame siis temaga ühendust. Kui oleks kogu aeg £550, mitte ainult esimesed kolm kuud, või kui saaks vähemalt järgmised kuud £650 pealt £600 peale… Oeh.

Aga no kuidagi ikka saab. Kes teab, äkki helistab isegi Ben tagasi ja ütleb, et mõni neist kolmest korterist on alles :P

Plikal on ka juba voodi olemas – ühel Abikaasa töökaaslasel on suurem laps ja tal pidi selliseid tuttavaid veelgi olema, nii et saame kõik vajaliku seniks laenata, kuni tagasi kolime. See on küll ütlemata tore.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.