Pulmapildid

Võtsin ennast lõpuks kokku ja tegin mingi valiku ära. Kõiki pilte pole ma muuseas ikka veel kätte saanud – Andresel oli nimelt ilupildistamisel ja laulatusel abiline kaasas, kelle tehtud piltidest ma ainult nii palju näinud olen, aga ülejäänud peaksid sel nädalal ka minuni jõudma.

Enamik fotodest on Andrese, mõned Heili, Katsi, Eili… Ja võib-olla veel kellegi omad. Kõik läbisegi, enam-vähem kronoloogilises järjekorras. Kui ma suudaks nüüd veel külaliste jaoks suure veebialbumi kõigi piltidega ka teha, siis oleks süda rahul. Sest pilte on mul sadu – blogisse pannes keskendusin arusaadavalt meile kahele, aga mul on ka igavene hunnik vahvaid pilte külalistest ja mängudest ja…

Igal juhul olen ma ise nii rahul kui üldse olla saab – tõesti poleks osanud paremaid pilte soovidagi. Ainult sellest on kahju, et pruudikimbu viskamine enne tordi lõikamist ära ununes – nüüd ei teinud keegi sellest pilti. Aga Runni kimbu püüdmisest OLEKS tulnud pilti teha! No mis seal ikka 😉

Lehesadu!

Järgmisel hommikul:

4 thoughts on “Pulmapildid”

  1. Tervitus!

    Pildid on lihtsalt eriliselt ilusad!!! Iga pilt eranditult!

    Samuti plika pildid on alati vaga toredad! Tal on selline monus kaval naeratus alati!

    Parimate tervitustega ja Londonis koike head soovides,
    Kristina

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top