Uued pulmapildid

Nagu ma mainisin, oli Andresel ilupildistamisel ja laulatusel abiline kaasas ning täna jõudsid Heili tehtud pildid lõpuks minuni. Mis ma oskan öelda – kaks fotograafi on ikka parem kui üks! Pulmateema oligi seoses Londoni asjatamistega tahaplaanile jäänud, nüüd sai jälle meenutada ja imeilusaid pilte ja vahvaid hetki ja… Ohh 🙂

Seekord tuli palju musipilte ja Plikaga pilte ja mõned huvitavad lähivaated ja… Kui nüüd veel onu pildid ka kätte saaks (tal oli kah suur kaamera, sealt võib nii mõndagi põnevat tulla), siis saaks külalistele suure veebialbumi lõpuks ära teha. Ja siis endale pärisalbumi. Ohh 🙂

2 thoughts on “Uued pulmapildid”

  1. Tõeline armastuse pesa 🙂 Väga ilusad ja siirad pildid. Pruut on nagu Lumivalgekese muinasjutust välja astunud."… Valge nagu lumi, punanane nagu veri ja must nagu eebenipuu…"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top