Nov 262009
 

Kui arvuti juba lahti on, siis kipun ikka kõik vabad hetked selle taga veetma – isegi kui reaalselt pole seal eriti midagi teha. Lihtsalt unustan ennast, istun jälle arvuti ette, uurin ja loen igasuguseid (mõttetuid) asju.

Kui mul on blogi kirjutamise tuju, siis ma vähemalt teen miskit suhteliselt kasulikku, aga praegu pole sedagi. Läksin just enda peale närvi, kui end jälle arvuti tagant leidsin (tulin ainult ilma vaatama ja “unustasin” ennast – tüüpiline). Panen nüüd arvuti täitsa kinni ja lähen Plikaga mänguväljakule. Tagasi tulles koristan ja teen süüa ja mängin Plikaga ja loen raamatut… Ja ei lülita arvutit enne sisse kui õhtul või homme. Eks me näe.

  One Response to “Harjumuse jõud on suur”

  1. Ma tean, mida sa tunned. Ma üritasin siin ju oma kokkamist piirata. Sama lugu. 3 päeva ei kokanud, siis jooksis nii kokku, et andsin alla ja kokkasin terve päeva :D Nagu sina eile (vist) postitasid mingi 5 lugu :D Peale seda, kui olid just rõõmustanud oma edu üle arvutit mitte puutuda.

    Liigne kokkamine on ajaraisk ja ka arvuti… igal ühel omad jamad… aga üks sõltuvus-harjumus kõik :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.