Dec 072009
 

Voodis magamine on endiselt üle tähtsustatud – milleks, põrandal on ju ka hea!

Mis tissivõõrutusse puutub, siis viimased ööd on suhteliselt hästi läinud – tavaliselt vigiseb kaks korda, halvemal juhul tuleb ühel neist paar mintsi ringi jalutada, enamasti piisab käe hoidmisest ja selja silitamisest. Hommikuvigina peale tõstan tissi otsa, enamasti magab siis veel edasi ja ärkab lõpuks normaalsel ajal. Lõunaunne jääb väljas kärus, ööunne tissi otsas. Need kaks asja veel mõnda aega ei muutu – kui ööd on nädal-paar normaalsed olnud ning sisetunne ütleb, et võiks hakata järgmise asjaga harjutama, eks siis hakkamegi :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.