Jan 202010
 

Ma kõigepealt vabandan, nii palju pildiposte järjest pole üldse huvitav. Palju ägedam oleks olnud, kui ma oleks need pildid jooksvalt üles pannud, siis oleks iga päev miskit huvitavat, nüüd on tükk aega igavust ja siis üks õhtu kohe tüütult palju fotosid. Aga no ma üritan ennast edaspidi parandada – nagu alati, eks.

Mainisin nädalavahetusel, et saime £10 eest kummuti ja £15 eest Plikale voodi (madratsi ka). No heakene küll, bensiiniraha läks ka umbes £10 – sellegipoolest hästi saadud, ütleks ma :P

CIMG9384

CIMG9379

Voodi on kõige lihtsam ja tavalisem, kummut on natuke logu ja pealmisele plaadile on pastakaga soditud, igatahes püsib ilusti koos ja näeb täiesti okei välja, kui need pisiasjad välja arvata. Mina olen rahul.

Ühe ümmarguse laua saime ka – Abikaasa leidis töö juures õuest. Nagu ma aru sain, oli sealse maja haldaja  selle kunagi kuskilt tasuta saanud, nüüd oma uberikku ruumi tehes selle välja tõstnud ja lubas lahkelt Abikaasal ära viia.

Tõstsin mitu korda toas mööblit ümber, enne kui rahule jäin, lõpptulemus siis selline (kui midagi juurde saame, on täiesti tõenäoline, et tõstan jälle ümber):

CIMG9425

Järjekordne “diivan” – ma nendest patjadest ehitan kogu aeg uusi variante – kui üks ära laguneb, ega ma siis enam ei mäleta, milline see oli :P

CIMG9418

Arvutilaua ja Plika mängunurga asukohad läksid vahetusse:

CIMG9431

CIMG9412

Kui saaks nüüd veel ühe kummuti, diivani (ideaalis kaks või mõned tugitoolid lisaks) ja esikusse nagi… Ja tegelikult tahaks paremat voodit ka, või vähemalt madratsit – see, mis korteriomanik siia ostis, on ikka VÄGA halb… Siis võiks juba täitsa rahul olla :P

  One Response to “Mööbeldamisest”

  1. […] 1-aastase Plikaga vahepeal ühe lühikese sutsaka Londonis elasime, saime endale täitsa tasuta ümmarguse laua, mis meeldis meile nii väga, et kaheksa kuu pärast tagasi Eestisse kolides võtsime selle kaasa. […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.