Apr 192010
 

Ma siin nokitsen kogu vaba aja oma suure projekti kallal – pakun, et umbes veerand on tehtud. Sellega seoses tuhnin oma minevikus ja no päris jabur on lugeda, mida ma tegin ja mõtlesin aastal 2006 :D

Millalgi märkasin kella vaadata – sügav öö on käes. Selline vastutustundetu poole ööni arvutis istumine on ka minevikumuusika, nüüd käib elu ju pikemat aega Plika graafiku järgi, nii et õhtuti vajun iseenesest varakult voodisse.

Kohe sihuke noore ja vallalise tunne tuli peale :P

Nädalavahetus on jälle täielik suvi, 18 kraadi ringis.

Tavaliselt käime poes laupäeva hommikul, eile jõudsime alles õhtul peale kuut. Nagu sõda oleks üle käinud – MITTE MIDAGI polnud osta, riiulid täiesti tühjad! Vähemalt sellest kraamist, mida meil vaja oli :P Mahetomatid näiteks ja meie tavaline sai ja mitmed muudki asjad…

Täna sai jälle naabritega grillitud, tähistasime tagantjärele naabrimehe sünnipäeva. Sai jälle kooki teha ja nautida :P Kui väljas jahedaks läks, istusime üheksani nende pool ja vaatasime mingit Zorro filmi, mida ma polnudki näinud… Kunagi oli too esimene Banderase Zorro mu suur lemmik, tänane oli selle järg.

Oh, aga ma nüüd keeran kähku magama, homme on nagunii hirmraske tõusta.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.