Apr 262010
 

MIKS ei saa panna otsingusse seda, kui kõrgesse majja sa korterit otsid? Jah, ma võin panna, et olen nõus elama kuni 3. korrusel, aga selle peale pakutakse mulle ka kõik 1-3. korruse korterid 5-, 9- ja 20-kordsetes majades. Täiesti mõttetu ajaraisk!

Ma olen üsna kindel, et sellise otsingukasti lisamine oleks nende IT-poistele nina nuuskamine. Ei tea, kas oleks lootust, et ühe inimese kirjutamise ja kurtmise peale see ära tehtaks? Vaevalt. Aga äkki on teisigi, keda see häirib, äkki on nemad ka juba virisenud? Äkki oleks just minu kiri otsustav?

Mhm, ma ükspäev võtan kätte ja teen ära. Selle asemel, et blogis viriseda. Aga mitte veel täna :D

  4 Responses to “Kinnisvaraportaalide häirivaim (pisi)asi”

  1. Ma mõtlen seda juba 2 aastat. Ja tundub, et see on tahtlikult nii.

  2. Ja minul jaoks on sealt puudu nupp: "Katusekorrust mitte pakkuda"

  3. Selline valik võiks olemas olla küll.
    Kuid, Sinitihane, see nupp: "ei ole viimane korrus" peaks olemas olema ju… Ja sellega peaks saama katusekorrused välistada

  4. Saksamaal (Immibilienscout, Immoweb) ei ole. :(

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.