May 212010
 

ilmEile oli vaja ometigi poole ööni üleval olla – poole kaheni vaatasime House’i, siis voodisse, magama jääda ma ei jõudnudki, Krissu tuli veidi enne poolt kolme. Siis oli vaja veel muidugi tunnike jutustada, lõpuks pool neli voodisse, Plika äratas aga ikka kaheksast nagu tavaliselt.

No ja siis sai jälle jutustatud, nii et hommik kadus märkamatult käest – Krissu startis kesklinna ja meie mänguväljaku poole alles veidi enne kahteteist (tavaliselt läheme tunni varem). Ilm oli imeilus, mänguväljakul oli meie suur sõber Liepa oma emaga (leedukad), pidi siis ju ikka mängima ja juttu rääkima, ära saime alles poole kahest. Plika, eksju, peaks pool üks lõunat sööma ja ühest tuttu minema :P

Kolmveerand kaks sai ta lõpuks voodisse, mina sõin veel ühe apelsini ja istusin natuke arvutis… Aga kuumus rammestas, uni murdis maha, läksin ka voodisse. Veidi peale kolme hakkas Plika vigisema, tõstsin enda kõrvale… Ja nii me siis koos põõnasime.

Mina ärkasin viiest, tema just praegu, poole kuuest.

Tahaks näha, mis kell keegi siin majas täna õhtul lõpuks magama jääb.

Aga suvi on imeline!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.