Jun 032010
 

Enamik ajast hädaldame, et ilm võiks soojem olla. kui lõpuks on, siis on tihti liiga kuum :D

Minul on siin kodus pidevalt meeletult palav, ei aita väga akende lahti hoidmine või siis ei saa neid lahti hoida, et sääsed sisse ei tuleks… Nii ma siis vigisen. ja ise samas mõtlen, kui tänamatu sihuke vigin ikka on.

Muidu oli täna tore päev. Küpsetasin kooki ja käisin kosmeetikus, õhtul käisime Abikaasa sugulastel külas, kus sai jumalikku ahjulõhet ning maast ja ilmast räägitud, koduteel käisime veel uitmõtte ajel minu onu aknale koputamas – ta ise polnud küll kodus, aga onunaisega sai ka veidi juteldud. Ja üldse sai palju jalutatud, Pärnut taasavastatud.

Homme on Abikaasa tallinnas, mina kasutan vaba naisena kasulikult aega, et Kaidiga kokku saada.

Aga üldiselt ei saa öelda, et põnevust ei jätkuks. Kõik need tulevikuplaanid, mis on ikka veel nii lahtised… Terve tänase päeva olen suutnud küll positiivseid mõtteid mõelda ja muudkui läkitan soove universumi poole – loodame, et need jõuavad võimalikult varsti kohale :D

  2 Responses to “Inimeseloom ei ole kunagi rahul”

  1. Minul täpselt sama lugu. Külmemal perioodil vingusin, et no ennem olgu ülikuum suvi, kui selline külmus. Aga nüüd ütlen, et vihkan seda palavust.

  2. mm, sääskede jaoks pane akendele putukavõrgud :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.