Jun 192010
 

Ma ütleks, et eilne päev läks igati plaanipäraselt.

Väljasõit täpselt kell kümme, nagu lubatud. Kaheteistkümneks olin Tallinnas ja sõitsin otsemat teed pidi Merlise poole. Mõned saiakesed, kohv ja mõnus jutuloba hiljem avastasin, et kui tahan enne kino Beebimaailmast läbi jõuda, tuleb kohe liikuma hakata. Poes sai käidud ja lina ostetud, Merlis kinno kaasa kutsutud.

SATC 2 oli mõttetu :) Tähendab, ma ei kahetse, et ära nägin, kõigile fännidele soovitan ka, aga võrreldes esimese filmiga oli kuidagi tühi. No ja esimene film, mis oli täitsa hea, oli sarjaga võrreldes liiga veniv. Ühesõnaga allakäik. Kui sarjas mahutati igasse 25-minutilisse ossa üks konkreetne probleem, lisaks veel pikemaajalised teemad – sai nalja ja oli huvitav… Siis esimeses filmis olid küll täitsa arvestatavad probleemid, aga film ise lihtsalt liiga pikaks venitatud. Ja teises filmis olid küll probleemid olemas, aga neid käsitleti niivõrd möödaminnes ja pealiskaudselt – peamine oli glämm, luksus ja palju kalleid riideid. Liiga kerge ja tühine isegi minu maitsele, oleks enamat tahtnud :) Kui kolmas film peaks kunagi tulema, siis vist nii suure kannatamatusega enam kinno ei kipu, samas ära vaatan kindlasti.

Pärast kino kihutasin läbi vanalinna Toompeale Marist õnnitlema. Siis istusime veidike kohvikus, seejärel ühikas, siis sõitis nende pere Pärnu poole, mina aga andsin alla tekkinud isule ja läksin Mandarini hiinakat sööma.

Lõpuks korjas Pips mu Kristiine juures peale ja viis enda poole. Tegi mulle suuure mõnusa voodi, rääkisime terve õhtu juttu ja miski hetk olevat ma poole sõna pealt magama jäänud :D

Hommikune väljasõit oli planeeritud 7-7.30 vahele ja tõepoolest – juba enne poolt oli auto maja ees ning üheksaks olime Pärnus.

Oo, mul oli väga tore päev. Nautisin täiega vabadust ja seda, et ei pidanud kogu aeg kellegi teise pärast muretsema. Õhtul tuli muidugi Plika-igatsus peale, täna hommikul ei jõudnud ära oodata, millal teda kallistada saan :)

Varajasest ärkamisest tulenevalt olin nii väsinud, et ei jõudnud teistega laadale minna (no seal Raeküla turu juures oli) – lesisin paar tunnikest voodis ja turgutasin ennast. Selleks ajaks, kui kõik tagasi jõudsid, oli juba hulka värskem olla. Plika sai söödetud ja tuttu pandud – jäi üle ma ei tea kui pika aja magama ühegi piuksu ja protestikisata, viie minutiga. Juhtuks seda aga tihemini :P

Käisin kiirelt pesus ja tõmbasin küüntele kihi lakki peale, nüüd on juba ütlemata mõnus olla. Abikaasa läheb tunni pärast tööga tutvuma ja minu õhtupoolik näeb ette Külliga kokku saamist. Ilm läks muidugi metsa ja vihma hakkas tibutama, nii et mänguväljaku plaanid tuleb sujuvalt ümber mängida… No aga kõigepealt tuleb ju üldse Plika ärkamist oodata, selle aja peale on äkki jälle ilusam ka.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.