Jul 122010
 

Homme hommikul sõidan Tartusse :P Plaane pole väga palju ja need on endiselt väga lahtised, samas ega sihukese kuumusega palju ei jõuagi. Välise kõvaketta saan loodetavasti Runni hoole alla jätta, oma vanas Tähtvere kodus nurka istuda ja kastidest igasugu vajalikke ja ebavajalikke asju välja sortida, Adaga ja Piiaga kokku saada… No ja umbes nii ongi. Kus ma öösel olen, see on veel lahtine. Teisipäeva õhtul lähen juba Haidele külla, sealt korjab ema mu neljapäeval peale ja siis tagasi Pärnusse.

Läpaka võtan otse loomulikult kaasa. Iseasi, palju kirjutamise tuju on :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.