Jul 162010
 

Ma olen muutunud viimase kahe aastaga täielikust lastevihkajast suureks titesõbraks, aga… Kuskilt läheb siiski piir! Vaatasin just Orkutist pahaaimamatult tuttava vastsündinu pilte – enamik haiglas ja täiesti okeid, aga üks… Tehtud kohe peale sündi, veidi verine ja rohke lootevõidega kaetud kisav laps kaalu peal.

PALUN! See on teie jaoks eriline hetk, aga teised ei pruugi päris nii detaile näha tahta. Ja ilmselgelt ma TEAN, millest ma räägin, ma olen ise kõik selle läbi elanud. MÕNED erilised hetked võiksid jääda perekonnaringi…

  One Response to “Uhh”

  1. Ütleb inimene, kes üldiselt väga vabalt oma perekonnast ja tegemistest räägib ja ka lapse vanni- ja potipilte näitab …

    Piirid on inimestel väga erinevad …

    (Mitte selleks, et hukka mõista. Lihtsalt selleks, et meelde tuletada.)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.