Nov 082010
 

Tantsud tähtedega oli siiani väljaminekute osas suht etteaimatav, täna oli aga küll väga ootamatu lõpp. Ma olin täiesti kindel, et Liina või Nastja välja läheb, lootsin viimast… Nojah, see selleks. Üpris palju lõbusam oli arutada jooksvalt MSNis erinevate saates tegevate inimeste soolisi eelistusi ja muidu sekssuhteid :D Esimesel puhul aitas sõber Google kahtlustele kinnitust saada, teisel puhul mitte. Ega me ikka normaalsed ei ole!

Laulukarussellis hakkas meile kõigile meeletult C-Jam tšellokvartett meeldima – no jube hästi mängisid! Ilusad poisid kah :P Vaatasin kohe, kas saaks nende CD-d osta ja palju maksab – mina, kes ma kunagi muusikat ei osta… Tegelikult mulle CD-d eriti ei meeldi, ma eelistan otse arvutist muusikat kuulata, ilma et peaks sinna midagi sisse toppima või konvertima hakkama. Aga neid kuulaks hea meelega… Ja kontserdile tahaks veel rohkem minna.

Tegelikult ühte CD-d tahaks veel – ilusaid eestikeelseid jõululaule. Peaks kuskil muusikapoes tuulama, äkki on midagi. Mõne mõnusa eesti naisartisti esituses võiks olla, kindlasti mitte meeste ega laste, see poleks see. Ja 27.12 tahaks hirmsasti Maria Listra ja Nele-Liis Vaiksoo jõulukontserdile minna… Oeh. Lastega on vist keeruline. Ja pilet kallis ja… Kärss kärnas ja maa külmand :D

Midagi tahtsin veel öelda, aga unustasin. Lähen parem magama.

  4 Responses to “Pilla-palla mõtteid”

  1. Suvel sattusin c-jami esinemisele Vastseliina linnuses ja imestasin, et pole neist varem midagi kuulnud, sest muusika oli tõesti vägev. Iga loo ette käis ka oma stoori või point, see oli hea :)

  2. Mina sain eelmisel aastal Maarja(-Liis Ilus) jõululaulude plaadi, imeilus ja hea ja armas ja kõlbab kuulata ka praegu kui jõulutunnet tahta. Naine, eesti keeles… kõik mis vaja. Maarja "Jõuluingel"

  3. Kui kusagilt kätte saad, siis Noorkuu "Jõulud a capellas". Mulle tohutult meeldib, aga see ei ole ainult eestikeelne. See-eest on neil eestikeelne lastelaulude plaat väljas :)

  4. […] kuulama sattusime ja vaimustusime, aga ole lahke – blogi otsingust tuli välja hoopis üks 2010. aasta postitus, juba siis vaimustusime. Too esimene kord see vaimustus ilmselt lihtsalt ununes, aga […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.