Dec 222010
 

Ma just lootsin, et kui nüüd jaanuaris allahindluste ajal Soome lähen, saan endale ehk ühed korralikud soojad saapad osta. selle artikli põhjal tundub, et vist mitte.

Samas… Millal ma enne olen allahindluste ajal jalatseid saanud, 41/42 numbrid pole just need, mida rohkelt alles jääks.

Aga sooje mõnusaid mugavaid talvesaapaid tahaks küll. Aipid on vinged, aga mul pole aega nende paeltega sehkendada. Need saapad, mis mul praegu on, ei ole tegelikult talvesaapad ja kuigi villane sokk on sees, hakkab praeguse ilmaga veidi pikemalt väljas olles külm.

Kommentaare lugedes tekkis mõte Ecco poodi vaadata. Tahaks seekord kvaliteedile panustada…

  5 Responses to “Tere talv”

  1. Jeeeš!!!!!Ma ka endale ecco omad soetasin…uh,kirves,aga tõeliselt soe saabas.Ma olen hull külmavares,aga selles saapas sees õhuke sokk ja häda ei miskit. Testitud ka metsast kuuse toomisel :D . Soojalt (igas mõttes) soovitan!

  2. Ma, lollike, muretsesin endale ka hetke ajel talvesaapad. Soojad ja mõnusad, aga NÖÖRIDEGA :? ja kui sul on üks hädaldav tita ja teine püsimatu väikelaps, siis on need ikka üks rist ja viletsus :? aga mul oli botastega külm :?
    Mõtlesingi, et Tartus vaatan mingeid normaalsemaid, aga peale mööblipoodide me ju kusagile ei jõudnud.

  3. UGG saapad äkki? Pidid jube soojad olema, aga vist üpris kallid? Ei tea. Kusagil oli artikkel sellest, et tuleb kindlasti originaalsaapad osta, kuna võltsitud saapad tekitavad jala- ja seljavalusid. Aga Ecco on ka kindlasti väga hea valik.

  4. soovitan samuti eccot. praegu käsil esimene talv ecco talvesaabastega ja see on nii mõnus, kuidas ma mingitel hetkedel "ärkan" ja avastan, et mu jalad ei külmetagi! noh, kui ei külmeta, siis ei mõtle ju koguaeg, et kas nüüd äkki hakkavad või ei, ehk saad aru, mida ma öelda tahan. igatahes, soe soovitus – see raha ON seda väärt. no mina igatahes ei plaani endale uusi saapaid enne osta, kui 5 aasta pärast. ja üleüldse, ma enam mujalt jalatseid ei ostagi. pole nii rikas, et investeerida saasta.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.