Jan 012011
 

Euro tuleku tõttu ei olnud Abikaasal töölt kuidagi pääsu, seega pagendusin lastega ema juurde, polnud tahtmist üksi kodus olla. Tegime lastele vanni, käisin ise duši all (ema vannituba on palju parem, kui kodune :P), sõime head-paremat, vaatasime telekast ETV aastalõpuprogrammi ja keskööl aknast rakette, Plika muudkui rääkis: pamm! Poole ühe paiku läksime kõik magama.

Täna juhiti mu tähelepanu rõdul rippuvale pekitükile ja sain esimest korda elus aimu sellest, miks mõned hullud tunde liikumatult metsas istuvad, et loomi pildistada. Ma küll passisin ainult paar minutit ja nii kaugelt ilma välguta läbi klaasi pildistades ei saanud muidugi mingit suurepärast pilti… Aga ärevus, see jäi meelde.

CIMG2647

Tegelikult käis neid linnukesi seal kaks, aga ma ei suutnud piisavalt head mööbli nägu teha, et neid mõlemaid pildile püüda.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.