Jan 242011
 

Ma olen juba mitu kuud tahtnud Jan Uuspõllu “Isa” vaatama minna, aga eelmise aasta lõpus ei saanud, siis veel uue aasta kava polnud, siis unustasin lihtsalt ära. Kui Kertu nüüd kirjutas, et käis ja väga lahe oli, tuletas mulle ka jälle meelde. Vaatasin, et 25. jaanuar ja veebruar on Pärnus. See kuu oli liiga kiiresti, aga järgmine kuu sobis – ema on lapsehoidjaks palgatud, piletid ostetud.

Ei jõua ära oodata!!! Ma pole teatris ka juba aastaid käinud. Ausõna, ei mäletagi viimast korda… Ka keska ajal? 2001 sügisel käisime endlas mingit suht skandaalset tükki vaatamas. Nimi ei tule meelde, aga tegevus toimus kahel pool – kõigepealt vaatasid ühelt poolt ära, siis teiselt poolt. Keegi mäletab?

Täitsa võimalik, et ma olen ikka veel mõne korra pärast seda teatris käinud, aga… Ei tule meelde. Peaks vist häbi olema? :P Eriti ei ole – ma pole kunagi suurem asi teariinimene olnud. Aga “Isa” tahan väga näha. No mul selline kergem maitse :)

Oh, ja rääkides üldisemalt ajast iseendale, siis täna õhtul on veel kosmeetik, kolmapäeva õhtul hügienist (hambaarst, noh), neljapäeva hommikul lähen lastega Tagele külla. Õhtuti üksi poes käin nagunii.

Ei saaks just öelda, et kogu aeg kodus istun :D

  2 Responses to “Teatrisse!!!”

  1. Oh,lahe! Ma käisin seda sõbrannaga vaatamas Tartus väikses majas (mees oli kahjuks sõidus sel ajal).Aga no koos mehega lähen seda kindlasti veel vaatama! Ei salga,mul oli Janist kui näitlejast väikest viisi teistsugune mulje-selles tükis aga on ta “THE BEST“.Etendus,mis ei pane toolil nihelema ja kui läbi saab,siis tahaks veel….Toredaid teatrielamusi!!!!!

  2. "Taevariik" oli see etendus. :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.