Feb 162011
 

Ma üldiselt olen selle ilmaga leppinud ja noh, eelmise talve kogemusest oli ju teada, et sihuke asi võib jälle tulla. No ja kevadet ootan nagunii ammu, sest ma armastan kevadet. Aga ma olen praegu ka üsna rahul. Ma saan nimelt isekas olla ja tänu sellele on elu suhteliselt mugav.

Põhimõtteliselt istun kodus külmavangis :D Selle -20 ajal pole Plikaga õues käinud, lihtsalt ei taha. Lõunaunele pole see mõju avaldanud, nii et ma ei näe probleemi. Küll jõuame õues mütata, kui kraadid jälle inimlikumad on.

Ise käin väljas minimaalselt ja sel juhul ilma lasteta. Täna õhtul näiteks on hambaarst. Ja kui ma juba välja lähen, siis viin raamatud ka tagasi. Ja siis oleks vaja veel paar asja ära teha, aga ma ei tea, kas jõuan kõike.

Poes käisin vanasti pigem mina, nüüd olen Abikaasa pärast tööd saatnud, ta nagunii väljas, üks käimine :D Kui kuskile vaja lastega minna, arstile vms, siis palun emalt küüti. Kui ema ei saa, siis Abikaasa õelt.

Novot, ühesõnaga natuke isekas rõõm. Mina ei pea poes käima, mina ei pea autot välja kaevama ega sellepärast vihastama, kui külmaga ei käivitu… Söök tuuakse koju kätte, autoga viiakse ja tuuakse. Kui endal vaja kuskile kaugemale minna, siis ühistransport on Pärnu linnas täitsa okei.

Mis on linnukesel muret :)

Aga hoolimata sellest, et ma praeguse olukorraga rahul olen (sest vigisemine ei muudaks midagi), unistan ikka kevadest. Linnulaulust, sulanud lumest, tärkavatest lilledest, päikesepaistest… Ooh.

  2 Responses to “Külmapühad”

  1. Mina täna tööl kuulasin intervjuud, mis on kevadsuvises metsas tehtud. Sellel ajal, kui pajukoor on lahti ja saab pilli teha. Puudemüha ja linnulaul on inteka taustaks. Ma panin silmad kõvasti kinni ja kujutasin ennast ise sinna lagendikule päikese kätte silitada. Üldiselt mulle talv meeldib, aga nüüd hakkan juba kevadet ootama :)

  2. Kui eelmisel aastal ma nautisin üle pika aja saabunud mõnusat külma-karget talve, siis tänasel päeval on mul sellest külmast pehmelt öeldes siiber.
    Õue titega ei taha minna pikaks ajaks, suurem laps läheb toas igavusest ogaraks ning lõpptulemusena on juhe koos ju minul :?

    Rivistun ka nende ridadesse, kes kuldnokka ja kevadvete teid pikisilmi ootavad :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.