Mar 152011
 

Tänane päev on olnud äärmiselt produktiivne. Hommikul kella üheksaks oli puder juba söödud ja elamine korras. Käisime Plikaga natuke õues, siis küpsetasin kooki.

Lõunaunne Plika ei jäänud (Murphy, eks), ajas mind sellega päris närvi. Aga kui külalised jõudsid, oli kohe nii tore, et ei saanud enam kuidagi kuri olla. Nii palju siis sellest ideest, et Plikale kooki ei anna – no kuidas ei anna, kui teised söövad ja külalised kooki juurdegi tõid :P

Väiksem külaline oli aasta ja viis kuud vana, Plika muudkui asjatas temaga, käsutas konkreetselt siia ja sinna. Naljakas oli pealt vaadata.

Nüüd on kell nii kaugel, et õige varsti saab lapsed magama panna. Koristada pole vaja, sest kõik on korras. Süüa pole vaja teha, sest meil on korralik laar seljankat ja pool kooki. Abikaasa võttis homme vaba päeva, nii et vara ärkama ei pea kah (okei, ega eriti kauem nagunii magada ei saa, lapsed ju ikka ärkavad). See ongi õndsus, ma ütlen! Vähem kui tunni pärast on lapsed voodis ja siis on õnnis kohustustevaba õhtu, saame poole ööni Gossip Girli vahtida.

Mh, see on muidugi iroonia – mõtlesin, et vaatan seda sarja üksinda, Abikaasat nagunii ei huvita. Aga abikaasa vaatas üle õla, leidis, et see on naljakas ja nõudis, et ma ilma temata ei vaataks. Olgu siis nii!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.