Tütarlapsest sirgub naine?

TIKKER 27

Minu jaoks on just 27 olnud miskipärast see müstiline vanus, millest alates enam neiuks kutsuda ei saa, siis on juba naine mis naine. Noh, pean tunnistama, et ei tunne ennast küll kuidagi naisemana… Ikka täpselt sama noorena. No millal see täiskasvanu tunne ükskord tuleb, ah?

Mida aastad edasi, seda vähem sünnipäeva pidamise vajadust tunnen. Ega mul polnudki plaanis suurt miskit teha, aga kuna fännan hetkel küpsetamist, tundus kook kohane, mistõttu tundus omakorda kohane ema seda sööma kutsuda, mispeale Abikaasa arvas, et võiks siis ju juba tema pere ka kutsuda. Nii juhtuski. Ja nii tegin hoopis kaks kooki ja ema tõi kolmanda ka veel. Nii et me oleme nüüd ennast kõik üsna koogiks söönud 😛

Kingitusi sain üllatavalt palju. Noh, ses mõttes, ma eeldasin umbes kahte. Aga mõned head inglid saatsid siin mulle veel pakikesi – Haide üllatas mind juba laupäeva hommikul, Geily paki sain täna. Mul on nüüd mitu uut raamatut, uusi ehteid, palju šokolaadi ja palju tulpe… 😛 Ja oi, üks põnev blogiga seotud pakkumine ka, mida ma küll enne uurida ei jõua, kui… Millagi hiljem, värske peaga. Ja lapsed said tädi Haide käest nimelised riided ja Plika sai Geilylt voolimissavi või pastiliini või mis iganes see on… No ja kui te arvate, et ma viitsisin pilti teha, siis te eksite 😛 Ma millalgi kindlasti pildistan, see on mul ju ikka kombeks… Aga täna oli liiga kiire ja nüüd olen liiga väsinud. Ja üleüldse tahaks hakata Minu Eesti 2 lugema. Täiesti võimalik, et ma enne magama ei lähe, kui see läbi on. Nii et pole aega raisata!

11 thoughts on “Tütarlapsest sirgub naine?”

  1. Palju õnne! 🙂

    Ma ei tea, kas ma nüüd siis rikun kõik ilusa ära, aga mõned aastad tagasi minu samasisulise küsimuse peale – et vanust nagu juba on, miks siis see vanaks saamise TUNNE ikka peale ei tule – vastati külmas rahus: tegemist on arengupeetusega 😀

  2. Ma mäletan, et mulle ka tundus, et 27 on SEE vanus, hiljem hindasin ümbes – 30. peale ja nüüd nõks üle kolmekümnesena ma mõtlen, et äkki hoopis 35 on see suureks saamise vanus…

    Palju õnne!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top