May 252011
 

Paljalt on Poiss juba paar nädalat käputanud, aga täna hommikul nägin teda mitu korda järjest täies riides ringi käputamas, seda pole varem juhtunud :) Sekka tuleb muidugi vana harjunud roomamist ka, aga siiski, areng on märgatav.

Täna hommikul teda jälgides teadvustasin endale taaskord seda, kui vahvasti ta on laskumise ära õppinud. Kui ta millegi najal püsti on ja tagasi põrandale saada tahab, siis laseb kõigepealt ühe käe lahti, ülakeha allapoole ja üritab selle sirge käega põrandat katsuda. Reeglina muidugi ei ulatu, siis laseb ettevaatlikult põlvedest kõveraks ja maas ta ongi.

Ja Abikaasa tegi pärast mu eelmist arengu-postitust lugedes märkuse, et paarist sammust toe najal on kohatu rääkida, Poiss laseb piki diivaniäärt edasi-tagasi nagu muiste.

Nüüd ootan iseseisvat istumist nagu ilmaõnnistust. Saaks ometi söögitooli kasutusse võtta, lamamistoolis talle eriti ei meeldi. Püsti seistes vahel vajub istuma ja kõhuli maas olles keerab ennast tihti sellisesse küliliasendisse, mis on poolel teel istesse… Aga siiani pole lõpuni läinud.

Üks asi veel. Kui Poisile süüa anda, siis annan talle tavaliselt kummasegi kätte väikese lusika, et ta ei üritaks toiduga lusikat minu käest ära tõmmata. Tavaliselt nillib Plika sealsamas kõrval ja nõuab ka – ajab suu ammuli ja muudkui räägib: mulle ka, mina tahan ka tita toitu. Poiss küünitab selle peale lahkesti oma lusika Plika suu poole :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.