Jul 052011
 

Oli vaja kuidagi Plikat lõbustada, ta oli kurb, et ei tohtinud Abikaasaga poodi kaasa minna. Ahjaa, miks ei tohtinud… Tema sai ka eile õhtul viiruse, aga õhtuga see õnneks piirduski, öö magas ebameeldivate vahejuhtumiteta ja tänasest juba lihtsalt kogub jõudu.

Ühesõnaga… Tuli meelde, et avastasin hiljuti Lasteka leheküljelt Leo täheka, kus multikates numbreid, tähti ja värve õpetatakse – kõigepealt näidatakse mingeid asju ja siis peab hiljem nende peal klikkima, Plikale väga meeldis. Ja panin siis nüüd talle mingi video sealt… Tähe oma ei kõlvanud, tahtis numbrit. Vaatas selle video ära, mis ma talle panin ja ütles: pane mulle nüüd palun vanaema numbrit. Minul hämming, mis see veel on. Plika ütleb: oota, ma näitan. Panin siis talle videote lehe tagasi, tema valis sealt number kahe.

Jajah, Leol on kaks vanaema. Seda videot ta tookord vaatas vist kümme korda :D Hea mälu lapsel, teadis täpselt, mida valida.

  One Response to “Vanaema number”

  1. ta ütles kindlasti: oota, mina näitab. :)
    minu juures ta lastekat vaadata ei taha, seda ikoonigi ei sallinud. nii, kui sellele lähenesin, ütles virila näoga, et ei taha. Kord ma sealt midagi näitasin talle, mis ei meeldinud. kustutasingi ikooni hoopis ära.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.