Jul 272011
 

Bioneeris tehti tampoonitest (kõlaks nagu rõvedalt, eks, no ainult uuriti veeklaasis, kui palju materjalijääke eraldub) ja tulemused pole üldsegi mitte kenad. Mul on vanast ajast mitu pakki OB-d alles – tuleb välja, et tavavalikust on see õnneks parim. Aga noh, mul ootab mooncup kah proovimist – kui kunagi jälle sellist kraami vaja läheb, siis loodetavasti saame sõbraks ja võin tampoonid üldse maha jätta.

Soovitan igatahes kõigil tampoonikasutajatel lugeda ja vähemalt ühe video ka ära vaadata (iga tampooni kohta on oma video, aga iga video lõpus on näha kõik tampoonid koos nende eraldatud ebemete hulgaga). Tampaxi kasutamise isu (ainsad, mida vahel harva veel kasutanud olen) kadus igatahes igaveseks.

  2 Responses to “Veidi lugemist naistele”

  1. Aitäh viitamise eest! :)

  2. "Kui kunagi seda kraami jälle vaja läheb"?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.