Dec 312011
 

Eile ja täna olen Plika aeda viinud ja ise pärast hommikusööki ära läinud. Mõlemal korral nuttis ja klammerdus, nii et pidin ta väevõimuga kasvataja sülle jätma, aga eile kestis nutt viis minutit ja täna vaibus juba sel ajal, kui eesruumis riideid selga panin. Mõlemal päeval oli pärast nutu lõppemist ilusti mänginud ja kõik asjad kaasa teinud, vahel küll veidi kurvastanud, aga see läks kiirelt üle. Ainus nähtav stressi märk oli lõunasöögi järele jätmine, aga hea märk jällegi see, et kui järele tuldi (ema käis mõlemal päeval), siis ei nutnud. Ühesõnaga nii ma olen vabalt nõus hommikul nutma jätma – tean, et kõik kohad, inimesed ja tegevused on talle piisavalt tuttavad ning ta rahuneb kiirelt.

Meil on nüüd kleepsusüsteem – kui õhtul ilusti magama jääb, saab hommikul selle eest kleepsu kleepida, lasteaiast tulles selle eest, et nii ilusti ilma minuta hakkama sai. Ma olen rääkinud, et kui ta nüüd hommikuti nutmise asemel mulle hoopis akna pealt lehvitaks nagu kõik teised lapsed, siis saaks koju tulles kohe kaks kleepsu kleepida. Vaatame, kas mõjub :D

Täna õhtul käisime Abikaasaga kõigepealt kontserdil, siis kohvikus ja lõpuks Marise juures lauamänge mängimas. Ema pani lapsed magama ja kõik läks täpselt nii suurepäraselt, kui ma olin arvanudki. Mäherdune vabadus! Uue aasta plaan – iga nädal üks date night :P Või no hea küll, ehk üle kahe nädala. Eks näis, mis ema sellest arvab :D

Nädalavahetus on vaba, homme õhtul oleme kahekesi kodus, piparkooke peaks millalgi tegema… Ja siis ongi juba uus aasta. Ehk jõuan aastakokkuvõtte ka homse jooksul ära kirjutada.

  One Response to “Imeline elu”

  1. Imelist uut aastat ka teie perele!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.