May 152012
 

Hommikupoolikul pesin masinatäie pesu.

Laste lõunaune ajal koristasin ära külmkapi ja kaks kõige tihemas kasutuses olevat köögikappi. Kusjuures köögiga mul küll mingeid plaane polnud, lihtsalt tõmbasin külmkapi pealt maha tahvlikleepsu, mille ääre Plika kunagi ära rebis, nii et see nüüd kole oli, siis vaatasin, et need koledad magnetid peaks ka ära võtma, siis oli vaja kapiuks puhtaks teha, siis kapi küljed, siis mõtlesin need alumised kastid ka ära puhastada, asi lõppes muidugi sellega, et võtsin välja kogu toidu ja kõik riiulid ning tegin suurpuhastust :D No oligi vaja natuke ümber organiseerida, väljas on nüüd nii soe, et konkust pole enam jaheda hoiupaigana tolku, tõstsin sealt mõned asjad külmkappi ümber, et mitte riskida satikate tekkimisega rukkujahu varudesse, sortisin mädanenud küüslauku ja… Köögikapid olid kuidagi loogiline jätk… Nii see läks.

Õhtul kaevasin veel aiast hunniku võililli välja. Üllatavalt rahulduspakkuv oli :P

Mulle meeldivad need päevad, kus rohkelt vajalikku tehtud saab, õhtul on siis mõnus rahulolu.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.