May 282012
 

Täna oli absoluutselt imeline päev. NII palju sai ära tehtud!

Abikaasa vanemad tulid appi aeda toimetama, terve päeva möllasid seal – põletasid prahti ja rohisid. Mina sain toas kõik jooksvad koristustööd tehtud, küürisin kööki ja vannituba, ning mis kõige olulisem – sortisin magamistoa kapi otsast ära VIIMASE kaosekasti :D Kapi enda koristasin kah kiirelt ära. Ja organiseerimatust leiab siin-seal ikka piisavalt, asjad vajavad veel paremat ära paigutamist. Siiski-siiski, kõik ametlikud kaosekolded on nüüd likvideeritud.

Lapsed mängisid terve päeva väljas, õhtupoolikul tuli veel Abikaasa sugulasi külla, nii et vahepeal lõbustasid meie põngerjaid kolm tüdrukut vanuses 10+ natuke peale (kes see suudab neid täpseid vanuseid meeles pidada :P).

Grillisime ka. Ja mina jõin üle pika aja siidrit :D Tage on kõiges süüdi, tema mulle ükskord seda maitsta andis. Mõtlesin, et minu siidri joomise päevad on möödas, aga maitseb päris hästi. Pole päris suvaline keemia ka, äkki sellepärast.

Nüüd on kõik nõud pestud, kodu võrdlemisi korras, pesus jõudsime ka veel õhtul ära käia… Hea on olla.

Õite järgi arvestades peaks maasikasaak korralik tulema :P

  One Response to “Oh kui imeline päev”

  1. Somersby on PARIM! See on juba viimased pool aastat ainus siider mida (isuga, haha) joon ja see ei keera tervist pekki :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.