Jun 262012
 

…ehk kuidas “koguda” sõprade antud elusid.

Lugesin siit head nippi, kuidas kasutada ära sõprade antud elud ka siis, kui enda omad on maksimumis.

Põhimõtteliselt ülilihtne – mäng peab eraldi vahelehel kogu aeg lahti olema ja brauserit kinni panna ei tohi. Mängus endas tiksuvad elud iga poole tunni järel ükshaaval tagasi. Mängid kõik elud maha maha ja kui on nullis, SIIS teed rehfreshi ehk vajutad F5. Ja vot seejärel tulevad sulle ka kõik need elud, mis sõbrad sulle vahepeal saatnud on.

Kui mäng on kinni ja selle mängima hakates käima paned, siis kui maksimumelud on nagunii täis, antakse sõprade antud elude asemel automaatselt raha. Aga kui mäng kogu aeg lahti hoida, oma elud maha mängida ja siis refresh teha, saab ära kasutada ka sõprade antud elud.

Ma just mängisin oma kaheksa elu maha ja sain pärast refreshi viis juurde :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.