Jul 242012
 

Eile oli sügis. Selline hall ja tuuline ilm, millisega oli nii mõnus toas istuda ja rõõmustada, et sõidutund edasi lükati ning kuskile minema ei pea. Kulgesime tasakesi, jõudsin köögikapid ära koristada… Lapsi ilm muidugi ei heidutanud, nemad käisid mitu korda õues mängimas.

Täna hommikuks oli suvi tagasi tulnud. Läksin enne hommikusöögi tegemist korraks õue bioprügi komposti viskama, nägin kõrgeks kasvanud umbrohtu… Ununes nii söök kui kompost, tuli hakata rohima. Kindaid tuua ei viitsinud, käed nüüd puhtaks ei lähe, enamik on ikka tegemata… Aga need kõige suuremad said kõik välja. Hommikune trenn!

Pärast hommikusööki jäi veel aega… Pesumasina lõpetamist ja sõidutundi minemist oodates istusin väljas, lugesin raamatut ja sõin magustoiduks sõstraid. Palju muidugi lugeda ei lastud, üks harakas ronis mulle väga konkreetselt sülle ja võttis sõstrakausi endale.

Imeline suvi.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.