Aug 262012
 

Ma terve suve muudkui plaanisin kirbukale minna. Aga kas oli ilm kehv või polnud aega või siis oli ema kuu aega Rootsis või siis ei tulnud meeldegi… Kuni jõudis kätte augusti viimane laupäev ja ema oli jälle koolitusel ja…

Nüüd on mu ainus lootus, et ehk toimub ikka 1. septembril ka. Rahvas rääkivat, et toimub. Nojah, ilmast sõltub muidugi ka suuresti, s*ta ilmaga ei viitsi ju keegi ostma tulla… Ega ka mina müüma minna, olgem ausad :P

Tahaks neist kottidest kapi otsas ometigi lahti saada! Kasvõi osastki kraamist! No ei ole viitsinud ma end suve jooksul ka nii palju kokku võtta, et asju üles pildistada ja netis müüki panna.

Noh, alati on võimalus kogu see kraam lõpuks lihtsalt lasterikaste perede liitu viia, sinna on nagunii juba palju rännanud. Aga jah, seda osa ma ju tahtsin üritada ju kõigepealt müüa. Ei teagi, mida asjade sellise seisuga mulle kõrgemalt poolt öelda tahetakse :P Kas seda, et oma viga, kui nii laisk oled või ehk hoopis seda, et sind on nii palju aidatud, jäta nüüd see meeleheitlik müümise plaan ja anna oma asjad nendele, kel rohkem vaja?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.