Oct 072012
 

Vaatan, et viimane blogisissekanne sildiga bubble witch saga pärineb juuli lõpust. Nojah, siis tulid need vastikud kolmiktasemed. Kirjutasin, et suutsin esimese ära teha ja ega rohkem toona ei teinudki.  Tegin sel ajal paralleelselt Eternal Isles tasemeid ka päris palju ära, aga siis viskasid kolmiktasemed nii üle, et kaks kuud üldse ei mänginud. Käisin lihtsalt iga päev kenasti soovijatele elusid andmas – selle eest saab ju punkte, mis mänguisu tagasi tulles oleks marjaks ära kulunud.

Nüüd septembri lõpus tuligi mänguisu tagasi. Ja teate, miks? Daily bonus level! Kui ma seda õhupalli heljumas nägin, pidin kohe vaatama, mis värk on. Ja kuna see on äärmiselt ahvatlev ühe tasemega nii palju punkte saada ning lisaks värskendav mängida iga päev sulle ette antud suvalist taset, siis neid ma nüüd suisa ootan ja mängin suurima mõnuga. Mõned olen esimese korraga ära teinud, mõne kallal terve päeva pusinud, aga tehtud on saanud siiani kõik. Ühe eest sain suisa kolm tähekest, ühe eest kaks, enamiku puhul paraku üle ühe välja ei venita.

Ja kui juba esimesest päevalevelist pallimaitse suhu sain, sööstsin uue hooga kolmiktasemete kallale. Tegin ühe õhtuga ära nii 167 kui 168 ja järgmisel hommikul ka 169. Aga vaat see 170, see ei taha alla anda :P Olen küll mitu korda täitsa kolmanda osa lõppu jõudnud, aga alati on pallid otsa saanud, enne kui laes vajaliku arvu auke lahti saan. Seda üritan siis murda, kui päevalevelist palliisu täis ei saa. Üle pingutada ka ei viitsi, see on läbitud periood. Mängusõltuvus ei ole hea :D

Eternal Isles ei tõmba üldse, seda pole isegi vaadanud. Kunagi, kui kõik põhimängu tasemed tehtud… Aga neid on ju ka nüüd 195, nii et mõneks ajaks pusimist jagub.

Pallid on ägedad!

  One Response to “Pallirindel”

  1. […] LÕPUKS 170. taseme tehtud. Peaaegu kaks nädalat nägin vaeva! Jei!  Posted by tikker at […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.