Dec 222012
 

Vaatasime viimast osa kolmapäeval ja sellest ajast saati on mu brauseris lahti mitu vahelehte artiklitega, mida tahtsin linkida, siiani polnud lihtsalt mahti kirjutada. Katsun nüüd lõpuks ühele poole saada, et brauser veidi tühjem oleks.

Tunded on kahetised. Meeldis küll, aga samas pärast esimest vaatamist oli tunne: ja see ongi nüüd kõik? Nagu tiba lahjaks jäi. Siis lugesin netist natuke tausta ja vaatasin teist korda veel. No üldiselt ma ütleks, et kõik sai siiski üsna hästi kokku võetud.

See oli hästi jabur, et lõpus kasutati sama laulu, mis oli ka Sex and the City lõpus, aga samas see sobib taoliste momentide taustaks tõesti väga hästi.

Aga ma nüüd kirjutan edasi nii, et need, kes pole veel näinud ja ei taha spoilereid, ei peaks kogemata midagi liigset nägema.

Siin on viimase osa lühikokkuvõte. Siin on intervjuu sarja produtsendiga, kus vastatakse enam-vähem kõigile küsimustele, mis vaatajatel võisid selle osa jooksul tekkida, lisaks juhitakse tähelepanu hulgale pisiasjadele, mis võisid tähelepanuta jääda. Mina lisan omalt poolt veel ühe, mida ei ole mainitud – viis aastat hiljem osas korjab Dorota koristamise käigus ära ühe ajalehe, kus on näha mitmete auhindadega pärjatud filmi reklaam. See film oli kirjutatud Ivy Dickensi biograafia põhjal ja üks peaosalistest on Lola ;)

Tänu sellele nupukesele sain kinnitust oma mälestusele, et lõpus lühidalt näidatud Rufuse uut naist sai korra varem näha Gossip Girlis esimeses hooajas, kus nii tema kui Rufus esinesid 90-ndate bändide kontserdil.

Ühesõnaga siiski, üsna nunnu lõpp. Kõige ägedam oli meie meelest see, et Jackist ja Georginast sai paar. Ja Dorota, kes lõpus kõiki käsutama hakkas ning lasi Jackil endale viina serveerida :D Ja muidugi Chucki ja Blairi nunnu poeg. Ja noh, eks nüüd tagantjärele mõeldes tundub muidugi üsna loogiline, et just Dan oli Gossip Girl, tema ju oli see suur kirjamees.

New Yorgi linnapead ma küll ära ei tundnud, aga no ega ma vist ei peagi teadma, milline ta välja näeb :D Vaatasin teist korda spetsiaalselt üle, et kus ta siis oli. Agnese, selle modelli, kes kunagi Jenny kleidid põlema pani, tema tundsin küll ära. Kristen Belli, kes kõik need aastad Gossip Girli häält luges, tundsin ka kohe ära (tänu häälele, irw), aga alles teist korda vaadates sain aru, et nad seal filmi jaoks harjutavad. No kui me vaatasime, siis lapsed mängisid ja lärmasid, nii et kogu aeg oli tähelepanu kahel asjal korraga :P

See mulle ei meeldinud, et Lily hoopis Williamiga kokku jäi, aga samas tema tegelaskuju kirjutati nii nõmedaks vahepeal, et ega talle polegi paremat meest vaja. Ja nagu tolles intervjuus ka kirjutati – William sobib talle kõige paremini, on Barti ja Rufuse vahepealne.

Kas keegi on veel viimast osa näinud? Mis teie arvasite?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.