Feb 032013
 

Meid oli täna Külli poole külla kutsutud – et ometi nende uus elamine üle vaadata ja pannkooke süüa. Kella 11 paiku hommikul me sinna läksime… Ja koju jõudsime õhtul peale seitset. SEE küll plaanis polnud :D

Vanemad lapsed pääsesid täna lõunaunest, Poisi panin magama Külli poisi voodisse ja tema plika magas sealsamas kõrval suures voodis. Mingi aeg hiljem kuulsime toast hääli ja vaatama minnes nägime, et mõlemad olid kahekesi kardina taga akna peal ja kommenteerisid üksteisele väljas nähtut. Nii äge :D

Üldse oli mõnus kõiksugustel teemadel lobiseda ja hiljem koos kokata – ütlemata hea ikka, et nad nüüd nii lähedal elavad. Järgmisel pühapäeval tulevad nemad meile külla :P Aga Külli ja lastega kohtume kindlasti nädala sees ka, neil pole praegu pesumasinat, nii et nüüd saavad nad meie pool pesu pesemas käia :D

Õhtul kodus, kui ülejäänud pere oli magama pandud, tekkis kange himu söögi kõrvale midagi mõnusat vaadata. Ükski olemasolev ei paelunud, seega alustasin uuega – esimene osa värskest sarjast The Carrie Diaries oli minu meelest väga mõnus. IMDB-s bitchitakse selle üle, et miski sarjas ei klapi sellega, mida Carrie SATCis oma lapsepõlvest rääkis, aga mina ei mäleta noid asju õnneks nagunii ja rõhutati ka seda, et SATC tehti raamatu põhjal, mis oligi üsna teistugune, nad lihtsalt muutsid fakte oma suva järgi. Praegune sari on aga algse raamatu põhjal. Minu jaoks polegi ta kuidagi SATCiga seotud, lihtsalt üks uus mõnus sari ja kõik. Ainult kolm osa ongi väljas, nii et kaks veel vaadata ja siis edaspidi kord nädalas. Loodetavasti jätkub sama mõnusalt, kui algas!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.