Feb 082013
 

Viimased jõulud olid mäletatavasti üllatusterohked – oli mitmeid ootamatuid jõulupäkapikke, kelle kingid läksid väga täppi.

Detsembri alguses vahetasin kirju ühe Kanadas elava blogilugejaga, kes küsis, kas võib saata lastele jõulukingiks Melissa&Dougi mängutoitu. No mis mul saab selle vastu olla, eks :) Arvasin ka ise, et Kanadast paki saatmine võib nii pikale minna, et jõuludeks ei jõua, siis tuli aga uus aasta ja unustasin kogu värgi vahepeal hoopis ära… Kuni Abikaasa tõi mulle täna postkastist pakiteate. Oh seda üllatust ja rõõmu!

Pakist leidsin kaks ägedat komplekti mängutoitu, lisaks kaks pudelit vahtrasiirupit ja hügieenilise huulepulga, mõlemad puhas ökuvärk. No ausõna, ei osanud üldse oodatagi!

IMG_4949

IMG_4975

IMG_4950

IMG_4959

IMG_4964

IMG_4967

Lapsed on muidugi pöördes. Terve päeva on meil käinud kõva pizzatamine ja võileibade pakkumine.

Meie ei suutnud muudmoodi, kui pidime lõunaks pannkooke tegema, et saaks siirupit maitsta. No maitsesime me tegelikult juba enne ja oli nii hea, et tahtsime veel. Aga paljalt ei kõlba ju väärtuslikku kraami süüa! Niisiis pannkoogid.

Meie UK lemmik maple&pecan saiake tuli meelde, peaks proovima ise küpsetada, need olid imeliselt head :P

Ja see huulepulk on ka nii naelapea pihta, kui üldse olla saab. Ma olen kusjuures VÄGA valiv nii kehahooldustoodete kui nende lõhnade osas ja huulepulga puhul on äärmiselt oluline selle pehmus (need ökokad, mida seni proovinud olen, on olnud liiga kõvad). Kasutasime senini sheavõid, mis on aga suures klaaspurgis ja pole siiani leidnud sobivat pisikest anumat, millega Abikaasa seda öösiti kaasa võtta saaks. Samuti on seda laste huultele tiba ebamugav purgist võttes määrida – kui ema oli siin, siis oli tema huulepulk hitt, lapsed nõudsid igal hommikul ja õhtul. Talvine periood ju, kõigil on huuled tõepoolest katki ja krobelised, nii et iga päev on vaja midagi peale panna.

See huulepulk lõhnab umbes nagu linnupiima komm, mida ma jumaldan. Iga kord, kui lahti teen, tahaks ära süüa :D Ja täpselt parasjagu pehme – hea määrida, aga pole liiga lögane (seda on ka kunagi ette tulnud). Nii et ideaalne.

Maailmasuurimad tänud Dagnele vinge kingituse eest. Nii äge on veebruaris ootamatu jõulukink saada :D

  2 Responses to “Jõulurõõm veebruaris”

  1. Väga, väga armas kingitus! On ikka vahvaid inimesi!

  2. Ohsa, kui ägedad toidud :)
    Tahan ka!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.