Kaks ununenud pilti laupäevast

Esiteks oli Laguneni keskuses absoluutselt vaimustav parkla. No see on tavaline, et parkla sissepääsu juures näitab, mitu kohta vaba on… Aga mitte kunagi varem pole näinud ma parklat, kus iga autode rea vahe alguses on tabloo numbriga, mitu vaba kohta selles vahes on JA kõigi kohtade kohal on pisikesed lambikesed – punane on hõivatud, roheline vaba. Pildi peal on tablood kehvasti (silmi pingutades võib näha paremas ääres, kolm tükki järjest) ja rohelisi lampe üldse mitte, sest kõik lähemad kohad olid täis… Aga parklas koha peal olid värvid kaugele eristatavad ja imelihtne oli koht leida. Mitte nii nagu tavaliselt, et tiiruta ja otsi.

IMG_5318

Lasteringis sattusin vaimustusse sellistest plastikust õhukestest jubinatest – ma ei teagi, mis need on 😀 Aga neid saab äärtpidi kokku panna ja igasugu kujundeid ehitada. Polnud mitte ainult ruudukujulised, vaid viisnurksed ka, need olid veel ägedamad. Ma pole teatavasti suurem asi plastiku fänn, aga mõnel puhul see õigustab ennast, näiteks Legod… Ja see jubin on ka nagu konstruktor 🙂 Tahan lastele osta, aga ei tea isegi, mida mänguasjapoes küsida 😀

IMG_5317

Nii, nüüd võin pidulikult teatada, et KÕIK fotod on üles pandud – ja mitte ainult blogisse, vaid üle pika aja mõned ka FB-sse. Tõstsin täna desktopilt ära detsembri, jaanuari ja veebruari kaustad, märtsiga olen nüüd ka järje peal. Sellist asja pole ammu olnud!

Blogisse on ka peaaegu kõik kirja saanud, ainult üks oluline teema ootab veel lahti kirjutamist… Aga seda seedin veel isegi, nii et ehk mõne aja pärast.

2 thoughts on “Kaks ununenud pilti laupäevast”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top