Jun 232013
 

IMG_6284

Ma lubasin, et ma panengi ainult tühjade veinipudelite pildi blogisse, aga no nii aususe mõttes siiski muud ka :D

Kratt tuli oma mehe ja noorema plikaga meie juurde jaanipäeva tähistama. Aga ega me ainult veini ei joo, rannas käisime näiteks ka :P

IMG_6224

IMG_6242

IMG_6246

IMG_6270

Ja muidugi jaaniõhtu. Pildi klõpsisin kiiruga veel pooltühjast lauast – hetkel, mil lapsed olid juba söömise lõpetanud ning meie polnud veel alustanud. Liha oli alles grilli peal :) Ema mees marineeris ise ja puha, üks marinaad oli nõgeste ja tammelehtedega, maitses igal juhul imeliselt. Magustoiduks maailma parim rabarberikook, jäätis ja maasikad.

IMG_6277

Nüüd kõik teised magavad, mina naudin viimast klaasi veini ja viimast juustu. Ja meel on nii helge, kui üldse olla saab. Suvi, Pärnu, kodu, sõbrad… Ideaalsusest on ainult Abikaasa puudu. Aga nädal-paar veel ja siis on temagi mitmeks kuuks suvepuhkusel.

Elu on ilus!

  2 Responses to “Kratt on külas”

  1. […] …või siis maailma parimat kooki… […]

  2. […] Ma siis nüüd otsisin blogist üles, nagu lubatud. Esimest korda 2012 juulis, teist korda 2013 jaanipäeval, kolmandat korda eelmise aasta juulis, nüüd siis jälle jaanide ajal. Ja see oli siis ilmselt […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.