Jul 082013
 

Seitse hooaega on vaadatud ja viimane käsil. Kuna nüüd on laps käes ja midagi nagu enam OODATA pole, ei viitsi ka enam tundide kaupa arvuti taga istuda, nii et kaheksas jääb ilmselt venima.

Mind nii kohutavalt häirib see, et kohe tuli laps. No jumal, ühes osas Booth KALLISTAB Brennanit voodis ja järgmise osa lõpus too juba teatab, et on rase. Et nagu… Oleks siis MIDAGIGI näidanud. Natuke actionit :D Lugesin intervjuud, mis midagi Bonesi teemal googeldades ette jäi, ei suuda enam leida, seega ei saa linkida – igatahes miski Bonesi tegija seal rääkis, et neil oli vaja midagi seksuaalse pinge asemele ja selleks siis laps. No andke aru, oleks tahtnud rahulikult nautida seda, et nad lõpuks ometi seksivad, eks. Pinget oleks jagunud küll. Mulle nii meeldis see, kuidas nad iga osa lõpus pubis jõid… Nüüd joovad kodus õhtusöögilauas veini. IGAV. Aga nojah, ega ma sellepärast vaatamata ei jäta :P

Kas on veel keegi peale minu, keda häiris räige Toyota reklaamimine? Maris ütles, et tema ei ole üldse tähele pannud – no äkki on asi selles, et ma vaatasin järjest nii palju osi, igatahes mida edasi seda jaburam see tundus. Nats googeldades selgus, et on teisigi, keda häirib :) Sain kinnitust ka selles suhtes, et Microsofti kraam, Bing ja näiteks MSNi videokõne oli ükskord, neile tehti samuti reklaami. Nii naljakas tundus see kõik. Aga no arusaadav, kui selle eest kõva raha makstakse. No iseparkivat autot tahaks endalegi. Mul poleks midagi selle vastu, kui auto külgboksi minu eest ära teeks :D

Cami uus soeng ei ole üldse nii hea kui varasemad pikad juuksed. Mitte et kole oleks, aga enne oli parem. Tema kleidid on see-eest muidugi üle kõige, igas osas vaatamise rõõmu. Leidsin ühe blogi, mis spetsiaalselt tema riietele pühendatud ja tuhnisin sealt välja ühe kleidi, mis mulle eriti meeldis – see punane, krae on nii äge, peaks laskma endale midagi taolist õmmelda :P Pildid on kehvakesed ja ei anna kleidi ilu küll eriti edasi.

No ma ei saanud lihtsalt muudmoodi, kui pidin need random mõtted kirja panema, eks… Mitte et kedagi eriti huvitaks :)

Muusika on kah hea. Lõpus eriti:

Ja seda lõpulaulu otsides leidsin ühe teise, mis ka väga meeldib:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.