Aug 192013
 

Lastel oli täna esimene aiapäev. Hetkel on nende rühmad ühes ruumis ja kummastki üks kasvataja tööl – järgmisest nädalast saavad puhkused läbi, siis lähevad eraldi. Vaatasime kõik koos “valdused” üle ja siis läksime meie Abikaasaga minema. Kaks tundi hiljem tagasi jõudes jooksid meile vastu kaks ülirõõmsat last, joonistused pihus. Ära minnes kuulsin, kuidas Poiss korra minu järele huilgas, aga see oli kohe üle läinud, hiljem olevat Plika korra pisardanud, aga kiirelt rahunenud… Igatahes mõlemad jäid rahulikult, tulid ära rõõmsalt ja ootavad kolmapäeva, et saaks jälle minna, nii et so far, so good.

Minul oli täna töövestlus. Kui kõik läheb nii, nagu loodan, saab minust septembri alguses kontoriinimene. Pöidlad pihku!

Nii palju oleks kirjutada, veel rohkem pilte näidata, aga millal ma ükskord tegudeni jõuan…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.